21.02.2011

Fiks ferdig

Har vært dårlig på fotofronten idag, men det har ikke hendt så fryktelig mye spennende heller. En handletur for å finne noen nye treningsklær og ferdigstilling av en kosebukse til Åsmund er vel dagen kort oppsummert.



Disse buksene har ligget halvferdige siden rett etter jul. Den symaskinen jeg fikk til jul var jo et styr uten like. Undertråden var helt ubrukelig så den ble etter mye om og men returnert. Jeg la i litt penger selv, fikk forskudd på bursdagsgave og endte opp med en ganske mye dyrere, men dermed også bedre, maskin. Ut med Singer, inn med Bernina.

Nå syr den lett som bare det, både over- og undertråd!
Men tilbake til poenget; buksa ble aldri ferdig fordi maskinen kapitulerte halvveis. Det var i grunnen bare å sy på mudd (et ord jeg har lånt fra den svenske Frk Nabo fordi det er et mye bedre og greiere ord enn det norske vrangbord) i livet og på bena. Det ble gjort i kveld og et stykk ny thai/kosebukse er klar. Deilig å sprelle i.

I morgen skal noe av det nyinnkjøpte treningstøyet tas i bruk - skrekk og gru. Treningssentre er ikke min favoritt, men ytterst nødvendig. Det er bare å stålsette seg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar