23.04.2010

Hjem, Kjære hjem!

Da er jeg tilbake fra storbyferien. Måtte bli en ekstra natt i Paris på grunn av askekaoset, men vi klarte oss rimelig bra i Frankrikes hovedstad med 18 grader og sol.

Prøvde uten hell å blogge fra det store utland, men nettet var for dårlig og bildene ble aldri lastet opp. Var på et bruktmarked nord for Montmartre; Marché aux Puces. Et helt kvartal med små boder, nesten som små hus, der folk solgte alt fra brukte møbler og servise til Tricia Guild tapet- og stoffrester.

Vi fant en gammel Babarbok som vi heldigvis fikk med oss! Hadde planer om å kjøpe en plakat med Babar og henge på han Lille sitt rom, men en original bok fra 1939 er liksom enda kulere!





Babar - elefanten som mister moren sin og rømmer til byen, der han lærer å bli en sofistikert elefant. Med hatt og frakk.




Kan røpe at han vender hjem og ender opp med å bli både gift og konge for alle dyrene - en skikkelig happy ending med andre ord!




Elsker tegningene og løkkeskriften på fransk. Det finnes alltid noe mer å se på sidene, en liten detalj; Som den lille fuglen som panisk prøver å fortelle de store elefantene noe ;)




En: We´re home from London and Paris. Found this original Babar book on a flea market - I love it!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar